Son Dakika! Naim Süleymanoğlu'ndan Kötü Haber: Beyin Kanaması Nedeniyle Acil Ameliyata Alındı

TAKİP ET

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, bir süredir özel bir hastanede tedavi altındaydı. Milli Halterci Süleymanoğlu'ndan son dakika kötü bir haber geldi. Süleymanoğlu'nun beyin kanaması nedeniyle acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Milli Halterci Naim Süleymanoğlu, bir süredir özel bir hastanede tedavi altındaydı. Milli Halterci Süleymanoğlu’ndan son dakika kötü bir haber geldi. Süleymanoğlu’nun beyin kanaması nedeniyle acilen ameliyata alındığı öğrenildi.

Bir süredir İstanbul’da özel bir hastanede geçirdiği karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında olan Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Halterci Naim Süleymanoğlu’nun tedavi gördüğü hastanede beyin kanaması geçirdiği ve acilen ameliyata alındığı öğrenildi. 

KARACAİĞER NAKLİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

İstanbul Ataşehir’de özel bir hastanede tedavi altında olan ve karaciğer rahatsızlığı yaşayan Milli Halterci Süleymanoğlu, tedavi altında olduğu hastanede karaciğer nakli olmuştu. Sağlık durumu hakkında net bir bilgi verilemeyen Naim Süleymanoğlu’nun tedavi altında olduğu hastanede beyin kanaması geçirdiği ve buna bağlı olarak artan ödem sebebiyle acilen ameliyata alındığı belirtildi. Milli Halterci ve Dünya Şampiyonu Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgiler verilir verilmez sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Son dakika Naim Süleymanoğlu Milli Halterci Dünya Şampiyonu Karaciğer Beyin Kanaması Ameliyat Sağlık durumu nasıl