Son Dakika! Muş'ta Yaşanan Tren Kazasında Kahreden İhmal: Tabela Yanlış Yere Konmuş

TAKİP ET

Muş Bulanık ilçesinde meydana gelen ve 2 kişiyi hayattan koparan tren kazasının detaylarında ortaya çıkan tabela ihmali kahretti. Alınan bilgilere göre, 'Bariyer arızalıdır' tabelası ile 'Dur' tabelasının yerlerinin yanlış konulması sonucunda kazanın meydana geldiği belirlendi. İşte acı kazayla ilgili detaylar…

Muş Bulanık ilçesinde meydana gelen ve 2 kişiyi hayattan koparan tren kazasının detaylarında ortaya çıkan tabela ihmali kahretti. Alınan bilgilere göre, ‘Bariyer arızalıdır’ tabelası ile ‘Dur’ tabelasının yerlerinin yanlış konulması sonucunda kazanın meydana geldiği belirlendi. İşte acı kazayla ilgili detaylar…

Gece saatlerinde Muş Bulanık ilçesi Alazlı Köyü mevkiinde yer alan hemzemin geçitte tren tavuk yüklü minibüse çarpmış ve 2 kişi hayatını kaybetmişti. 2 kişinin de ağır yaralandığı feci kazayla ilgili ihmal detayı ortaya çıktı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARLANDI

Kazayla ilgili alınan detaylarda, Muş’tan yola çıkan ve Bulanık ilçesine gitmek üzere olan Eyüp Güleç yönetimindeki 49 D 4031 plakalı tavuk yüklü minibüsün Alazlı Köyü mevkiine geldiğinde burada yer alan hemzemin geçitten geçtiği sırada trenin altında kaldığı belirtilmişti. Yaşanan feci kaza sonucunda minibüste yer alan Doğan Erkoç’un olay yerinde feci şekilde can verdiği öğrenilirken Fırat Güleç’inde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Minibüs sürücüsü Eyüp Güleç ve Enes Güleç’in kazadan ağır yaralı şekilde kurtulduğu belirtildi. 

JANDARMA EKİPLERİ VÜCUDUNUN PARÇALARINI TOPLADI

Kaza sonrasında bölgeye gelen jandarma ekiplerinin kazada hayatını kaybeden Doğan Erkoç’un vücudunun parçalarını topladığı ve feci şekilde can veren Doğan Erkoç’un başı ile gövdesinin trenin hemen önünde bulunduğu öğrenildi. 

TABELA İHMALİ ÇIKTI

Olay yerinde inceleme sürerken tabela ihmali anında göze çarptı. Alınan bilgilerde, arızalanan hemzemin geçit bariyerinin hemen yanına konan ‘Geçit bariyeri arızalıdır dikkatli geçiniz’ tabelasının ‘Dur’ tabelasının arkasına konulduğu bu yüzden de minibüs sürücüsünün arızayı fark etmediği belirlendi. Olay yerinde inceleme sürdüren Jandarma ekiplerinin yaşanan kaza ve ihmalle ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Muş Bulanık Tren Minibüs Kaza Tabela ihmali 2 Ölü 2 Yaralı Hemzemin geçit