Son Dakika! Murat Özdemir'in İşkence Yaptığı O Papağandan Kötü Haber Geldi!

TAKİP ET

İşkenceci Murat Özdemir'in canlı yayında boğazını sıktığı papağanın tüm tedavilere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

MasterChef programından diskalifiye olan Murat Özdemir evinde beslediği papağana işkence ederken kameralara çekmişti. Bunun üzerine konu hakkında soruşturma başlatılırken işkence gören papağan koruma altına alınmıştı. Minik papağanın bir bacağının kırıldığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde sağlığına kavuşması için papağanın ameliyat edildiği öğrenildi. 

Bir süre boyunca rehabilitasyon merkezinde kalması planlanan papağanın antibiyotik ve ağrı kesicilerle uyutulduğu, serum yardımı ile beslendiği öğrenilmişti. Bugün gelen kötü haber sonrasında minik kuşun yaşadığı acılara daha fazla dayanamadığı için hayatını kaybettiği açıklandı. Papağanın işkenceye bağlı olarak geçirdiği travma ve geçirdiği ameliyatlara bir türlü dayanamayarak hayata tutunamadığı bilgisi paylaşıldı. 

İŞKENCECİ MURAT'IN AKLİ DENGESİNİN TESPİT EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAK

MasterChef yarışmasına katıldıktan sonra yarışmada yaptığı hareketlerle programdan atılan Murat Özdemir gündeme gelmek için sosyal medya hesabı üzerinden sık sık canlı yayınlar açıyordu. Ancak son açtığı canlı yayında evinde beslediği papağana işkence ettiği gerekçesi ile hakkında işlem yapılmıştı. Pek çok kişinin bu görüntüleri paylaşarak tepkisini dile getirdiği bilinirken gözaltında verdiği ifadelerle akli dengesinin çok yerinde olmadığı tespit edilmişti. 

Mahkeme tarafından verilen karar sonrasında 21 gün boyunca akıl ve ruh hastalıkları hastanesinde tedavi olmasına karar verildi. Karar sonrasında akıl ve ruh sağlığı tespitinin yapılması ve sonrasında mahkeme sürecinin devam etmesine karar verilecek. Konu hakkında soruşturma hala devam ediyor. 

murat özdemir işkence papağan