Son Dakika! Müjdat Gezen ve Metin Akpınar Adliyeye Getirildi

TAKİP ET

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu programda yaptıkları açıklamalar nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen polis eşliğinde Anadolu Adliyesine getirildi.

Sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında "Halk Tv'de yayınlanan 'Halk Arenası' programında Yaptıkları açıklamalar nedeniyle soruşturma başlatıldı. Bu sabah saatlerinde Metin Akpınar'ın Kadıköy'deki evine polis ekibi gitti. Metin Akpınar polislerin içeriye girmesinin ardından tek başına dışarı çıktı ve burada yaptığı açıklamada, "Savcı bey çağırdı. İfade vermeye gidiyoruz" dedi. Metin Akpınar daha sonra sivil aracına bindi ve polis aracı eşliğinde Anadolu Adalet Sarayı'na götürüldü.

MÜJDAT GEZEN ADLİYEYE GÖTÜRÜLDÜ

Müjdat Gezen da hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrılır gen polisle birlikte Anadolu Adalet Sarayı'na geldi. Sabah saatlerinde Müjdat Gezen'in Kadıköy'deki evine de polis ekipleri ulaştı. Müjdat Gezen polis aracına binmeyi kabul etmezken kendi aracıyla polis eşliğinde adliyeye götürüldü. Adliye girişinde açıklama yapan Müjdat Gezen "Gözaltı yok. İfade vereceğiz, çıkacağız" dedi.

son dakika metin akpınar müjdat gezen adliye ifade son dakika haberi