Son Dakika! Muharrem İnce'den Pensilvanya İçin Bir İddia Daha

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında AK Parti'nin kuruluş aşamasında Pensilvanya'ya gittiğini iddia eden Muharrem İnce'den bir iddia daha geldi. İnce, 'Erdoğan'ın yanında gittiği, en yakınındaki isim bunu anlattı.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında AK Parti’nin kuruluş aşamasında Pensilvanya’ya gittiğini iddia eden Muharrem İnce’den bir iddia daha geldi. İnce, ‘Erdoğan’ın yanında gittiği, en yakınındaki isim bunu anlattı.’ dedi.

CHP’den Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan için ortaya attığı iddialara bir yenisini daha ekledi. Bugün Kırıkkale’de vatandaşlara hitap eden Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pensilvanya’ya giderek FETÖ ele başı Gülen ile görüştüğüne dair iddialarına devam ederek bunu kendisine Erdoğan’a çok yakın olan bir ismin söylediğini öne sürdü.

‘ERDOĞAN’IN EN YAKININDAKİ İSİM ANLATTI’

Kırıkkale’de halka hitap eden CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti’yi kurmadan hemen önce FETÖ ele başı Gülen ile görüştüğü iddialarına, ‘Erdoğan’ın en yakınındaki isim bunu bana anlattı.’ diyerek iddialarını arttırdı.

MUHARREM İNCE NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce düzenlediği bir mitingde, Erdoğan’ın AK Parti’nin kuruluşundan hemen önce Gülen ile görüştüğünü ve bu görüşme sonrasında AK Parti’yi kurduğunu öne sürmüştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da bu iddialar üzerine, İnce’ye ‘Bunu ispatlamazsan namertsin’ diyerek İnce’yi mahkemeye vermiş ve tazminat davası açmıştı.

 

Son dakika Muharrem İnce Cumhurbaşkanı Erdoğan Pensilvanya İddia Tazminat Kırıkkale