Son Dakika! Muğla'da 6.3 Şiddetinde Deprem Meydana Geldi, Vatandaşlar Sokağa Döküldü

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde merkezi Muğla yakınları olduğu tespit edilen 6.3 şiddetinde deprem meydana geldiği belirlendi.

Alınan son dakika bilgisinde merkezi Muğla yakınları olduğu tespit edilen 6.3 şiddetinde deprem meydana geldiği belirlendi.

Merkezi Muğla yakınları olduğu tespit edilen 6.3 şiddetindeki deprem vatandaşları korkuttu. Başbakanlık Afet ve Acil Yardım Yönetimi Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, saat 01.31 sıralarında merkezi Muğla yakınları olduğu belirlenen ve büyüklüğünün 6.3 olarak ölçüldüğü tespit edilen şiddetli bir deprem meydana geldiği belirtildi.

KANDİLLİDEN İLK AÇIKLAMA

Meydana gelen depremle ilgili açıklama yapan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, yaşanan depremin yerin 5 Km derinliğinde meydana geldiğini ve depremin şiddetinin 6.2 olduğunu duyurdu. Öte yandan Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssü ile ilgili olarak da Muğla Gökova Körfezi olarak belirleme yaptı. Depremin ardından bazı noktalardaki telefon hatlarında kesinti yaşandığı da belirtildi.

İZMİR VE FETHİYE’DE DE HİSSEDİLDİ

Muğla yakınlarında meydana geldiği ve 6.3 olarak tespit edildiği duyurulan depremin birçok yerde şiddetli bir şekilde hissedildiği belirtildi. Muğla’nın çeşitli ilçelerinde hissedilen depremin, Bodrum, Fethiye ve İzmir’in merkezinde de büyük şekilde hissedildiği ve vatandaşlara büyük panik yaşattığı belirtildi. Depremi hisseden vatandaşlar panikle açık alanlara koştu.

 

son dakika muğla deprem 6.3 şiddetli deprem vatandaşlar panik izmir fethiye bodrum kandilli rasathanesi