Son Dakika! Muğla 5.3'le Sallandı, Vatandaşlar Sokağa Döküldü: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Muğla'nın Ula ilçesinde şiddetli bir deprem meydana geldiği ve vatandaşların deprem sonucunda panikle sokağa döküldüğü öğrenildi. Deprem sonrasında Kandilli Rasathanesi ve AFAD'tan art arda açıklamalar geldi.

Alınan son dakika bilgisinde Muğla’nın Ula ilçesinde şiddetli bir deprem meydana geldiği ve vatandaşların deprem sonucunda panikle sokağa döküldüğü öğrenildi. Deprem sonrasında Kandilli Rasathanesi ve AFAD’tan art arda açıklamalar geldi.

Deprem, Muğla’nın Ula ilçesinde saat 23.22 sularında meydana geldi. Depremle ilgili verilen bilgilerde, Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 5.3 olarak belirledi. Depremin yerin 5 kilometre derinliğinden geldiği belirtilirken vatandaşların deprem nedeniyle büyük panik yaşadığı ve kendilerini sokağa attığı öğrenildi. 

AFAD DEPREMİ 5.0 OLARAK AÇIKLADI

Öte yandan AFAD’tan gelen deprem açıklamasında depremin şiddetinin 5.0 olarak belirlendiği açıklandı. Deprem Muğla Ula ilçesinde vatandaşlara büyük panik yaşatırken herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı da belirtildi.

 

Son dakika Deprem haberleri Muğla Ula Deprem 5.3 şiddetinde deprem Ölü ve yaralı var mı AFAD Kandilli Rasathanesi