Son Dakika! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan Tarihi PKK Açıklaması

TAKİP ET

Son dakika! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugün Dağbaşı Üs Bölgesine ilk üs ziyaretini gerçekleştirdi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar burada yaptığı açıklamada, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri hudutlarımızın dışına attık, teröristleri takibe devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  bugün Dağbaşı Üs Bölgesine ilk üs ziyaretini gerçekleştirdi.  Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar burada yaptığı açıklamada, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri hudutlarımızın dışına attık, teröristleri takibe devam ediyoruz."  ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve komuta kademesi yurtiçindeki ilk ziyaretini bugün sanırım sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi’ne gerçekleştirdi. Burada bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Çok şükür yukarıdan aşağı süpüre süpüre bu alçak teröristleri hudutlarımızın dışına attık, teröristleri takibe devam ediyoruz" dedi.

MİLLİ SAVUNMA BAKANI OLARAK İLK ZİYARETİ
Milli Savunma Bakanı olarak ilk ziyaretini gerçekleştiren Hulusi Akar’a Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler,  Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı koramiral Adnan Özbal eşlik etti. Hulusi Akar'ın ziyareti sınırın sıfır noktasındaki 2270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi oldu.

TARİHİ PKK AÇIKLAMASI
Hulusi Akar, Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanından 3. Piyade Tümen Komutanlığına geçti.  Burada Harekat merkezinde bölgede düzenlenen bazı operasyonları hakkında bilgi alan Hulusi Akar,  daha sonra askeri helikopterle bir dönem girilmez olarak nitelendirilen Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne gitti.

 

son dakika hulusi akar milli savunma bakanı üs bölgesi son dakika haberi