Son Dakika! MHP Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu Kalp Krizi Geçirdi, Sağlık Durumu Nasıl?

TAKİP ET

MHP'nin İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Azerbaycan'da kalp krizi geçirdi. Başbakan Binali Yıldırım, kalp krizi geçiren İhsanoğlu'nun eşi Fisun İhsanoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini aktardı.

MHP’nin İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Azerbaycan’da kalp krizi geçirdi. Başbakan Binali Yıldırım, kalp krizi geçiren İhsanoğlu’nun eşi Fisun İhsanoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerini aktardı.

MHP'nin İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de katıldığı bir Panel'de kalp krizi geçirdi. 75 yaşında olan İhsanoğlu'nun Panel'de konuşma yaptığı sırada rahatsızlandı. Rahatsızlığı nedeniyle konuşmasını yarıda kesen İhsanoğlu'nun ilk müdahalesi otelde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapılırken daha sonra Merkezi Klinik Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Otelde yapıla ilk müdahale sonrasında Merkezi Klinik Hastanesi'ne kaldırılan İhsanoğlu'nun kalp krizi geçirdiği belirlendi. İhsanoğlu'nun tedavisini yapan Doç. Dr. Firdovsi İbrahimov, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun göğüs ağrısı şikayetiyle kliniğe getirildiğini ve arka aşağı duvarın keskin miokard infarktüsü teşhisi konulduğunu söyledi. 

36 SAAT YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE KALACAK

İhsanoğlu'na yapılan muayenede nabzının düşük olduğu ve arka duvar damarının tamamen tıkalı olduğunun tespit edildiği aktarıldı. İhsanoğlu'na yapılan tedavide, arka damarının genişletildiği ve duvara bir stent konulduğu belirtildi. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yoğun bakım ünitesine alındığı ve koroner yoğun bakım tedavisinin devam ettiği belirtildi. Yapılan açıklamada, İhsanoğlu'nun kendisini iyi hissettiği belirtilirken en az 36 saat yoğun bakımda kalacağı bilgisi de verildi. 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

MHP İstanbul Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Bakü'de kalp krizi geçirdiğini öğrenen Başbakan Binali Yıldırım'ın İhsanoğlu2nun eşi Fisun İhsanoğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

MHP Milletvekili İstanbul Ekmeleddin İhsanoğlu Kalp krizi Sağlık durumu nasıl Azerbaycan