Son Dakika! Meteoroloji'den Kritik Uyarı: Çok Şiddetli Olacak

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara'nın güneydoğusu için hafif Göller Yöresi iç Ege İç Anadolu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi için orta kuvvette ve yüksek rakımlı bölgeler için şiddetli zirai don uyarısı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamada Marmara'nın güneydoğusunda hafif İç Ege'de Göller yöresinde İç Anadolu da Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde orta kuvvette ve yüksek rakımlı bölgelerde ise kuvvetlidir zirai don beklendiği duyuruldu.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye'nin doğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu Güneydoğu Anadolu'nun doğusu Elazığ Şanlıurfa Şırnak ve Iğdır çevrelerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı Doğu Anadolu'nun Güneydoğusu ile Kars Erzurum Ağrı Bingöl Tunceli ve Muş çevrelerinin Karla Karışık Yağmur ve kar yağışlı olacağını tahmin edildiği belirtildi.
Tarımsal faaliyetine olduğu Marmara'nın güneydoğusunda Gece saatlerinde hafif Göller Yöresi iç İç Anadolu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde orta en yüksek rakımlı bölgelerde ise şiddetli zirai don riski bekleniyor. 

son dakika meteoroloji hava durumu hava durumu son dakika bugün hava nasıl olacak meteoroloji hava durumu meteoroloji son dakika