Son Dakika! Meteoroloji'den Kar Uyarısı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarısı na göre soğuk ve karlı hava yeniden geliyor. Işte Meteoroloji tarafından ülke geneli için yapılan uyarılar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Artvin kıyılarında Yağmur iç kesimler ile Kars Ardahan ve Hatay çevrelerinde karla karışık Yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda Yarın ülkenin Doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık geçeceğini tahmin edildiği belirtildi.
Artvin'de kıyı kesimlerde Yağmur beklenirken iç kesimler ile Kars Ardahan ve Hakkari çevrelerinde Karla Karışık Yağmur hakim olacak. Sabah ve Gece saatlerinde Marmara ile iç ve Doğu kesimlerde pus ve sis, Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre yarın ülke geneli parçalı ve az bulutlu Doğu Karadeniz Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Siirt çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz kıyıları Siirt ve ilçelerinde yağmur yağışı beklenirken diğer bölgelerde Karla Karışık Yağmur ve kar bekleniyor. Gece ve Sabah saatlerinde iç ve Doğu bölgelerde buzlanma ve dön olayı nin yanı sıra Sis ve pus hadisesi de görülecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu meteoroloji son dakika hava durumu son dakika