Son Dakika! Meteoroloji'den İstanbul ve Çevresi İçin Çok Önemli Uyarı

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun Batı kesimlerinde çok mutlu Ege Marmara ve Akdeniz ve Batı Karadeniz ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış diğer bölgelerde ise parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Peki, 11 Ocak İstanbul hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11 Ocak İstanbul hava durumu hakkında önemli uyarılarda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul Kocaeli Bursa Yalova ve Çanakkale çevreleri ile Antalya'nın Doğu kesimlerinde şiddetle Aydın İzmir Muğla ve Balıkesir ile Çanakkale'nin Güney ilçelerinde çok şiddetli sağanak yağışlar bekleniyor. Ayrıca Yurt genelinde yer yer şiş ve pus hadisesi ile birlikte iç ve Doğu kesimlerde buzlanma ve don bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklığı orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava ile birlikte Yurt genelinde artacak. Sıcaklıklar iç ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin altında seyredecek.
Rüzgar genellikle Güney yönlerden orta şiddette akşam saatlerine kadar orta Karadeniz'de kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esecek.

 

son dakika haber meteoroloji meteoroloji son dakika istanbul hava durumu son dakika hava durumu meteoroloji hava durumu 11 ocak istanbul hava durumu