Son Dakika! Meteoroloji'den Hafta Sonu İçin İyi Haber, Yurt Genelinde...

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye genelinde Yarın sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında artması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre ülke genelinde Yarın hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece artarak yan orta ve Doğu Karadeniz Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Bartın Zonguldak Kastamonu Hatay Sinop Kırşehir Kayseri Nevşehir Niğde Sivas Aksaray Ardahan Erzincan ve Siirt çevrelerinde yağış bekleniyor. Genellikle Yağmur şeklinde beklenen yağışlar Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Sivas sıfatları Ardahan ve Van çevrelerinde Karla Karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacak. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde yolcuların Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı ilçelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç kuzey ve Doğu kesimlerde yer yer Sis ve pus, Trakya ve Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Meteoroloji Meteoroloji hava durumu meteoroloji son dakika hava durumu son dakika son dakika hava durumu bugün hava nasıl olacak