Son Dakika! Meteoroloji Duyurdu! Sıcaklıklar...

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar sonrasında Marmara Bölgesinde önümüzdeki günlerde vatandaşları sevindirecek bilgi geldi. Hava durumunun 2 ile 4 derece arasında artması bekleniyor.

Meteoroloji tarafından bir süredir hava sıcaklıklarının düşeceği konusunda uyarılar yapılmıştı. Bunun ardından ülkenin büyük bir kısmı soğuk hava etkisi altına girmişti. Yağışların kendisini göstermesi ile birlikte ülkenin neredeyse her bölgesinde şiddetli yağışlar meydana gelmişti. Bunun ardından meteoroloji tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Son yapılan ölçümlerde hava durumu konusunda vatandaşlara iyi haberler veriliyor. 

Bir süredir mevsim normallerinin de altına düşen hava durumu vatandaşları günlük yaşantılarında bir hayli zorlamıştı. Yağışlar sebebi ile özellikle İstanbul'un bazı ilçelerinde ve Karadeniz bölgesinde sel felaketleri meydana gelmişti. 

SICAKLIKLAR 4 DERECEYE KADAR ARTACAK

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde ilerleyen günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması planlanıyor. Özellikle Marmara Bölgesinde hava sıcaklıkları kendisini hissettirmeye başlayacak. Hava sıcaklıkları 2 ile 4 derece arasında artacak. 

Hava sıcaklıkları artacak olmasına rağmen bölgede genellikle parçalı bulutlu bir havanın hakim olması bekleniyor. Sıcaklıkların artması ile birlikte zaman zaman havada sis ve pus bekleniyor. Zaman zaman lodoların etkili olması beklenirken hafif ve orta kuvvetle rüzgarların hissedilmesi bekleniyor. 

son dakika meteoroloji hava durumu hava durumu bugün