Son Dakika! Meteoroloji Açıkladı, Çok Yoğun Kar Yağışı Geliyor!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri Antalya'nın Doğu kesimleri Güneydoğu Anadolu ile Hatay Osmaniye Kahramanmaraş Şırnak ve Ordu çevrelerinde sağanak Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'da yer yer yoğun kar yağışının beklendiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri Antalya'nın Doğu kesimleri Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş Osmaniye Hatay Ordu ve Şırnak çevrelerinde yarın sağanak yağış etkili olacak. Aynı zamanda Meteoroloji Genel Müdürlüğü Yarın Trakya dışında ülke genelinin tamamının yağışlı olmasının beklendiğini belirtti.

Yağışlar Antalya'nın Doğu kesimleri Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri Güneydoğu Anadolu ile Osmaniye Kahramanmaraş Hatay Ordu ve Şırnak çevrelerinde şiddetli ve yer yer sağanak olarak bekleniyor. Malatya ve Elazığ dışında Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde kar yağışlarının da yer yer yoğunluğunu arttıracağı tahmin ediliyor. Rüzgar ise Doğu Karadeniz Doğu Akdeniz Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda Güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esecek. Ülkenin kuzey ve iç ve batı kesimlerinde sıcaklıklar hissedilir derecede azalacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar kar geliyor kar yağacak yoğun kar hava durumu kar kar ne zaman yağacak