Son Dakika! Meral Akşener'in Evini Basan MHP'liler İçin İnceleme Başlatıldı

TAKİP ET

Son dakika! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir açıklama yaparak iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde yaşananlar konusunda gerekli tahkikatın yapılması için İstanbul Valiliğine talimat verildiğini söyledi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul'daki evinin önünde bir grup MHP'li dün gece slogan atmıştı. Konu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır."  ifadelerini kullandı.

MHP'LİLER AKŞENER'İN EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANDI

Dün Gece saatlerinde iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul'da bulunan evinin önünde toplanan bir grup MHP'li ve Akşener arasında gerginlik yaşanmıştı. Bir grup MHP'li Meral Akşener’in Beylerbeyi’ndeki evinin önünde toplanarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Bu sırada evde olan Meral Akşener evinin penceresine çıkarak gruba tepki gösterdi. Daha sonra Twitter hesabından yaşanan olay hakkında paylaşım yapan Meral Akşener, görüntüleri de paylaştı. İYİ Partililer ise Meral Akşener’in evinin önünde protesto olduğunu öğrenerek Gece saatlerinde Beylerbeyi’ndeki evinin önüne geldi.

"BURAYA GELEN ELLİ KİŞİDEN ŞİKAYETİ OLMADIM"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek olmak için Meral Akşener’in evinin önünde toplanan partililer sloganlar attı. Gece saatlerinde evinin önünde toplanan kalabalığa konuşma yapan Meral Akşener konuşma sırasında, "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar"  ifadelerini kullandı.

"İSTANBUL VALİLİĞİ TALİMATLANDIRILMIŞTIR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Meral Akşener’in İstanbul'daki evin önünde bir grup taraftarın dün gece slogan atması ile ilgili açıklama yaparak, "İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evininin önündeki nümayiş konusunda gerekli takibatın yapılması hususunda hemen İstanbul Valiliği talimatlandırılmıştır." dedi.