Son Dakika! Mehmet Ali Erbil'den Kötü Haber!

TAKİP ET

Akşam saatlerinde gelen son dakika haberine göre ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in evde düşerek kaburgalarını kırdığı ve iç kanama geçirdiği öğrenildi.

Akşam saatlerinde gelen son dakika haberine göre ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in evde düşerek kaburgalarını kırdığı ve iç kanama geçirdiği öğrenildi. 

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den akşam saatlerinde korkutan haber geldi. Ünlü isme yakın kaynaklardan gelen haberlere göre ünlü şovmenin evde geçirdiği bir kaza sonrasında feci halde düştüğü ve ardından durumunun ciddi olmasından dolayı hastaneye kaldırıldığı belirlendi. İstanbul Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ünlü ismin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Mehmet Ali Erbil'in doktorları tarafından yapılan ilk açıklamanın ardından düşmeye bağlı olarak kaburgalarında ciddi kırıklar olduğu ve buna bağlı olarak iç kanama geçirdiği belirtildi. İç kanama sebebiyle kalp krizi riski de ortaya çıktığı için ünlü şovmenin eko cihazına bağlandığı belirlendi. 

GENEL DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPILDI

Akşam saatlerinde hastaneye getirilen ünlü şovmenin ilk müdahalesi yapıldı. Hastaneden sonrasında yeni bir açıklama yapıldı. Durumun kontrol altına alındığı ve ünlü şovmenin genel sağlık durumunun şu an için iyi olduğu belirtildi. Olası risklere karşı ve kırıkların tedavi edilmesi için tedavinin bir süre daha devam edeceği belirtildi. Operasyona alınan Mehmet Ali Erbil'in şu sıralar dinlendiği öğrenildi. Kızı Yasmin Erbil ise açıklama yaparak babasının sağlık durumunun iyi olduğunu ve şu an herhangi bir problemin kalmadığını belirtti. 

mehmet ali erbil son dakika iç kanama