Son Dakika Marmaris'te Tur Otobüsü Devrildi! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Olduğu Öğrenildi!

TAKİP ET

Muğla Marmaris'te büyük bir kaza meydana geldi. Marmaris'in Sakar geçidi mevkiinde virajlı rampada bir tur otobüsü devrildiği haberi alındı. Büyük kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirilirken kaza yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Muğla Valisi Amir Çiçek'ten kaza ile ilgili önemli açıklama geldi. Muğla Belediye Başkanı Ali Acar ise, "Durum vahim, çok sayıda can kaybı var. Kazanın sürücü hatasından kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.

Muğla Marmaris’te büyük bir kaza meydana geldi.  Marmaris’in Sakar geçidi mevkiinde virajlı rampada bir tur otobüsü devrildiği haberi alındı. Büyük kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirilirken kaza yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Muğla Valisi Amir Çiçek’ten kaza ile ilgili önemli açıklama geldi. Muğla Belediye Başkanı Ali Acar ise, "Durum vahim, çok sayıda can kaybı var. Kazanın sürücü hatasından kaynaklandığını düşünüyorum" dedi.

Haberle ilgili gelen bilgiye göre günü birlik bir gezi için İzmir’den Marmaris’e gitmekte olan bir araç Muğla-Antalya karayolunda kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlandı. Muğla Valisi Amir Çiçek durumla ilgili yaptığı ilk açıklamada kazada 17 kişinin öldüğünü ve 13 kişinin yaralandığını belirtti. Yaralılar arasında durumu oldukça ciddi olanlar olduğunu da ekledi. Vali’den gelen son bilgide ise ölü sayısının 20’ye yükseldiği belirtildi. 

SÜRÜCÜ HATASINDAN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR

Olayla ilgili açıklama yapan Muğla Belediye Başkanı Ali Acar, "Durum vahim, çok sayıda can kaybı var. Kazanın sürücü hatasından kaynaklandığını düşünüyorum" açıklaması yaptı.

 

muğla kaza marmaris izmir tur otobüsü devrildi ölü ve yararılar var