Son Dakika! Manisa Saruhanlı'da 3,1 Büyüklüğünde Olan Deprem Korkuttu!

TAKİP ET

Manisa'dan bir son dakika haberi geldi Manisa'da son zamanlarda olan depremler aralıksız devam ediyor. Manisa'nın Saruhan'lı ilçesinde bu gece yeni bir deprem meydana geldi. Gelen bilgilere göre Saruhanlı'da meydana gelen depremin 3,1 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bulunan Mütevelli Mahallesi merkezinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Manisa’dan bir son dakika haberi geldi Manisa’da son zamanlarda olan depremler aralıksız devam ediyor. Manisa’nın Saruhan’lı ilçesinde bu gece yeni bir deprem meydana geldi. Gelen bilgilere göre Saruhanlı’da meydana gelen depremin 3,1 büyüklüğünde olduğu belirtildi. Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bulunan Mütevelli Mahallesi merkezinde 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi.

Son zamanlarda Manisa’da artış gösteren depremler ara vermeden devam ediyor. Özellikle de son zamanlarda meydana gelen şiddetli depremler vatandaşı can ve mal güvenliği açısından oldukça korkutuyor. Manisa’dan bu gece bir deprem haberi daha geldi. Gelen bilgilere göre Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı olan Mütevelli Mahallesinde 3,1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü yaşanan depremin 3,1 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Bu gece saat 00.53’te meydana gelen deprem vatandaşları paniğe soktu. Birçok kişi depremi hisseder hissetmez kendini panikle dışarı attı. Gelen bilgilere göre yaşanan depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığı belirtildi.

 

son dakika manisada deprem manisa saruhanlı deprem korkutan deprem