Son Dakika! Londra'da Terör Alarmı Birden Fazla Ölü Var!

TAKİP ET

İngiltere'nin Başkenti Londra'dan son dakika haberi geldi. Londra Köprüsü'nde bir minibüs şoförü aracını yolda yürüyen yayaların üzerine sürdü. Gelen açıklamalarda Londra polisinin olayla ilgili açıklama yaptığı ve olayla ilgilendiği belirtildi.

İngiltere’nin Başkenti Londra’dan son dakika haberi geldi. Londra Köprüsü’nde bir minibüs şoförü aracını yolda yürüyen yayaların üzerine sürdü. Gelen açıklamalarda Londra polisinin olayla ilgili açıklama yaptığı ve olayla ilgilendiği belirtildi.

İngiltere’nin başkenti olan Londra’da terör alarmı verildi. Londra köprüsüne bir minibüs şoförünün araçla dalarak yolda bulunan yayaların üzerine sürdüğü belirtildi. Gelen bilgilerde Londra polisinin olayla ilgili açıklama yaptığı ve olayla yakından ilgilendiği belirtildi.

Henüz olayın detayı ile ilgili net bir bilgi verilmezken sosyal medyada yapılan paylaşımlarda minibüs şoförünün saatte ortalama 80 kilometre kaldırımda yürüyen yayaların üzerine sürdüğü belirtildi.

Londra ambulans hizmetlerinden yapılan açıklamada, "Londra Köprüsü'nde yaşanan olaya müdahale ediliyor. Lütfen bölgeye gitmeyiniz." Uyarısında bulunuldu. 

Gelen son dakika bilgilerine göre Londra polisi vatandaşların telefonlarını kapatmalarını ve evlerinden dışarı çıkmamalarını duyurdu. Londra’da terör alarmı dolayısıyla olağanüstü hal ilan edilmesi beklendiği belirtildi. Yaşanan olayda birden fazla ölü olduğu iddia ediliyor. Terör planlamasını ise DAEŞ Terör Örgütünün yaptığı düşünülüyor. Londra Başbakanı May’in konuyla ilgili acil güvenlik toplantısı yapacağı bilgisi alındı. 

 

son dakika londra terör alarmı başkent londra terör birden fazla ölü DAEŞ