Son Dakika! Londra'da Bir Kamyonet Teravih Namazından Çıkan Vatandaşları Ezdi

TAKİP ET

İngiltere'nin başkenti Londra'dan son dakika bilgisi alındı. Londra'nın kuzeyinde yer alan Finsbury Park Camii yakınında bir kamyonetin kaldırımda bulunan yayaların arasına daldığı ve çok sayıda kişiyi yaraladığı öğrenildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’dan son dakika bilgisi alındı. Londra’nın kuzeyinde yer alan Finsbury Park Camii yakınında bir kamyonetin kaldırımda bulunan yayaların arasına daldığı ve çok sayıda kişiyi yaraladığı öğrenildi.

İngiltere’nin başkenti Londra’da kamyonet dehşeti yaşandı. Londra’nın kuzeyinde yer alan Finsbury Park Camii yakınında bir kamyonet şoförü aracı yayaların üzerine sürdü. Polisten gelen ilk açıklamada, polis ekipleri ve sağlık görevlilerinin yaşanan olayla yakından ilgilendiği belirtildi. 

Gelen bilgilere göre, yerel saat ile 00.20 sularında bir kamyonetin kaldırımda bulunan yayaların arasına daldığı ve çok sayıda vatandaşı ezdiği ihbarı alındı. Polis ihbarı alır almaz olay yerine intikal etti ve yaptığı açıklamada birkaç yaralı olduğunu belirtti. 

HEDEF MÜSLÜMANLARDI

Olaya şahit olan görgü tanıklarının yaptığı açıklamalarda, kamyonet sürücüsünün teravih namazından çıkan vatandaşları hedef aldığı belirtildi. Yapılan bu açıklama sonrasında polis tarafından bu iddiaları doğrular bir açıklama gelmedi. 

 

son dakika ingiltere londra kamyonet dehşeti yayaları ezdi teravih namazı