Son Dakika! Kuzey Irak'taki Operasyonda Hain Saldırı: 2 Asker Şehit Oldu, 3 Asker Yaralı

TAKİP ET

Kuzey Irak'ta operasyonda olan askerlere PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, acı haber geldi. Operasyonda 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Kuzey Irak’ta operasyonda olan askerlere PKK’lı teröristler tarafından ateş açıldı. Çıkan çatışmada, acı haber geldi. Operasyonda 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. 

TSK’dan yapılan son dakika açıklamasında, Kuzey Irak'ın Zap bölgesine hava harekatı düzenlendiği ve ardından da askerlerin operasyon için bölgeye gittiği belirtildi. 

2 ASKER ŞEHİT OLDU, 3 ASKER YARALANDI
Kuzey Irak'ın Zap Bölgesi'nde operasyonda bulunan askerlere PKK'lı teröristlerce EYP ile düzenlenen saldırının ardından çıkan çatışmada, 2 asker şehit oldu. 3 asker de yaralandı. Çatışmanın ardından düzenlenen hava harekatında 8 terörist öldürüldü. 

TSK'DAN AÇIKLAMA 
Kuzey Irak’ta düzenlenen operasyon hakkında açıklama yapan TSK, “Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, teröristler tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Çatışma sonrası Zap bölgesine düzenlenen hava harekâtında 8 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiştir.” ifadelerini kullandı. 

 

tsk son dakika açıklama kuzey ırak zap bölgesi şehit