Son Dakika! Kuzey Irak'ta Dev Operasyon: 9 Terörist Öldürüldü

TAKİP ET

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın Kuzey'inde bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Alınan son dakika bilgisinde Kuzey Irak Zap bölgesinde saldırı hazırlığında olan teröristlere hava harekatı düzenlendiği ve 9 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın Kuzey’inde bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Alınan son dakika bilgisinde Kuzey Irak Zap bölgesinde saldırı hazırlığında olan teröristlere hava harekatı düzenlendiği ve 9 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinden bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada güvenlik güçlerinin Irak’ın Kuzey’inde Zap bölgesinde bölücü Terör örgütü PKK’ya yönelik olarak düzenlenen operasyonlarda gözetleme ve keşif vasıtaları aracılığıyla belirlenen ve saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen PKK’lı teröristlere hava harekatı düzenlendiği ve 9 teröristin etkisiz hale getirildiği öğrenildi. TSK, konuyla ilgili açıklamayı son dakika bilgisi olarak geçti. Bölgede hareketliliğin devam edildiği de belirtildi.

 

Son dakika TSK Kuzey Irak Zap PKK Hava harekatı 9 terörist Açıklama