Son Dakika! Korkunç Olay Sonrasında Osmanbey Metro Seferleri İptal Edildi!

TAKİP ET

Sabah saatlerinde M2 Osmanbey Yenikapı hattında raylara düşen bir kişi feci şekilde can verdi. Bunun üzerine geçici olarak metro seferlerinin durdurulduğu bilgisi paylaşıldı.

İstanbul Osmanbey metrosunda günlük seferlere devam edildiği sırada tren raylarına düşen bir kişinin hayatını kaybetmesinin ardından bölgede seferlerin iptal edildiği öğrenildi. M2 Osmanbey ile Yenikapı arasındaki tüm seferlerin iptal edildiği bilgisinin paylaşıldığı açıklandı. Sabah saatlerinde Osmanbey metrosunda korku dolu anlar yaşandı. Bir kişinin raylara düşerek hayatını kaybetmesinin ardından panik dolu anlar yaşandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri çağrıldı. 

Polis konu hakkında araştırma başlattı. Yaşanan olayın bir kaza mı yoksa intihar mı olduğu yapılacak incelemelerden sonra belirlenecek. Sabah saatlerinde metronun en kalabalık olduğu saatlerde 07:30 sularında meydana gelen olay sonrasında Osmanbey metrosunun tren raylarına bilinmeyen bir nedenle bir kişinin düştüğü öğrenildi. 

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Etraftaki vatandaşların korkunç olay sonrasında sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine durumu haber vermelerinin ardından inceleme başlatıldı. Sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı. Etraftaki vatandaşlar ise korkunç olay sonrasında panik dolu anlar yaşadılar. 

Bölgede çok sayıda polis ekibinin bulunduğu öğrenilirken M2 Osmanbey Yenikapı hattı arasında gerçekleştirilen metro seferlerinin ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğu öğrenildi. Metro İstanbul konu hakkında vatandaşları bilgilendiren bir açıklama yaptı. Açıklamalarında 'Sayın Yolcularımız, M2 Yenikapı, Osmanbey istasyonu peron 2 işletmemiş tarafından geçici bir süreliğine kapatılmıştır. Bu süreçte Osmanbey Taksim arasında İETT otobüsleri ring ile seferleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirecektir' ifadelerini kullandı. 

osmanbey metro seferleri rayalara düşen kişi seferler