Son Dakika! Konya'da Trafik Dehşeti! Hamile Doktoru Acımasızca Vurdu!

TAKİP ET

Konya'da yaşayan 35 yaşındaki Aliye Avcı 5 haftalık hamile bir doktordu. Aliye Avcı trafikte tartıştığı hafif ticari araç sürücüsü olan 35 yaşındaki Hasan Ç. tarafından acımasızca vuruldu. Hasan Ç.'nin Aliye Avcı'nın otomobiline açtığı ateş otomobilin bagajından hamile doktorun kalçasına isabet etti. Olay yerine gelen ambulans hamile doktoru hastaneye yetiştirirken doktora ateş açan Hasan Ç. ve yanındaki arkadaşı İsmail U. Gözaltına alındı.

Konya’da yaşayan 35 yaşındaki Aliye Avcı 5 haftalık hamile bir doktordu. Aliye Avcı trafikte tartıştığı hafif ticari araç sürücüsü olan 35 yaşındaki Hasan Ç. tarafından acımasızca vuruldu. Hasan Ç.’nin Aliye Avcı’nın otomobiline açtığı ateş otomobilin bagajından hamile doktorun kalçasına isabet etti. Olay yerine gelen ambulans hamile doktoru hastaneye yetiştirirken doktora ateş açan Hasan Ç. ve yanındaki arkadaşı İsmail U. Gözaltına alındı.

 Konya Merkez Selçuklu İlçesinde Ferit Paşa Mahallesi Ankara Caddesi Beşyol Kavşağında bugün saat 13.15’i gösterirken meydana gelen olayda, doktor Aliye Avcı trafik magandalarının hedefi oldu. Yaşanan tartışmada yaralanan hamile doktor ambulansla hastaneye sevk edildi.

KAVGA BÜYÜDÜ DOKTOR KORKUP KAPILARI KİLİTLEDİ

Hamile Doktor Aliye Avcı kırmızı ışıkta beklediği sıralarda hafif ticari aracı ile Avcı’nın arkasında duran Hasan Ç. ve onun yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki İsmail U. Araçtan inerek Avcı’nın yanına gitti ve neden daha ileride durmadığını sordu. Onlardan gelen bu çıkış üzerine Doktor Aliye Avcı’da aracından inerek onlara tepki gösterdi.

Henüz 5 aylık hamile olan Avcı, çıkan tartışmanın büyümesinden sonra korkarak hemen geri arabasına bindi ve aracının kapılarını kilitledi. Hamile doktorun aracını bir süre tekmeleyen iki adam daha sonra araçlarına doğru yöneldi. Fakat Hasan Ç. hamile doktordan hırsını alamamıştı ve tam aracına binecekken belindeki tabancayı çıkararak doktorun aracının bagajına doğru ateş açmaya başladı. Bagajdan geçen kurşun hamile doktorun kalçasına isabet etti. Doktorun yaralanması üzerine iki arkadaş araçlarına binerek Avcı’nın aracına çarpıp kaçmak istedi ancak ilerideki kavşakta bekleyen trafik polisleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hamile doktor Aliye Avcı ise olay yerine çağırılan ambulans ile yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

 

konya trafik magandası hamile doktor yaralama son dakika doktoru acımasızca vurdu aliye avcı