Son Dakika! Konya'da Belediye Otobüsü Yolcuların Arasına Daldı: Yaralılar Var

TAKİP ET

Konya'da bir belediye otobüsü durakta bekleyen ve otobüse binmek için yola inen yolculara çarptığı ve kaza sonucunda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Konya’da bir belediye otobüsü durakta bekleyen ve otobüse binmek için yola inen yolculara çarptığı ve kaza sonucunda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, bu gece saat 00.01 sularında Konya Merkez Selçuklu ilçesi Abdül Ezel Paşa Caddesi Kültürpark Otobüs duraklarında yaşandı. Gelen bilgilere 40 yaşındaki otobüs sürücüsü Haluk Özer 42 DNP 57 plakalı belediyeye ait yolcu otobüsü ile durakta beklemekte olan ve otobüse binmek için yola inen yolculara çarptı. Yaşanan kazada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

 Yaşanan kaza sonrasında olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildiği öğrenildi. Kazada yaralananlar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Belediye otobüsünün sürücüsü 40 yaşındaki Haluk Özer polisler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

konya yolcu otobüs belediye kaza 5 yaralı