Son Dakika! Kırmızı Bültenle Aranan Mafya Lideri Çok Sayıda Adamı ile İstanbul'da Yakalandı

TAKİP ET

Dünya genelinde kırmızı bültenle aranan Bulgar mafya lideri Dimitır Jelyazkov 7 Adamı ile birlikte İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Dünya genelinde kırmızı bültenle aranan Bulgar mafya lideri Dimitır Jelyazkov 7 Adamı ile birlikte İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.

Bulgaristan'ın en büyük mafya grubunun başı olarak bilinen ve dünya genelinde kırmızı bültenle aranan, hakkında cinayet, kundaklama, gasp ve uyuşturucu ticareti ne kadar onlarca değişik suçtan arama kararı bulunan Dimitır Jelyazkov isimli mafya lideri 7 adamı ile birlikte İstanbul'da yakalandı.

3 GÜN ÖNCE KAÇMAYI BAŞARMIŞTI
Alınan ilk bilgilere göre 3 gün önce Bulgar polisi tarafından Bulgaristan'ın Burgaz şehrinde düzenlenen operasyonda 12 adamı yakalanan mafya lideri Kıl payı kurtulmuştu. Bulgar makamları tarafından İstanbul'a giriş yaptığı yönünde bilgi verilmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü organize suçlarla mücadele ekipleri harekete geçmişti. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda Jelyazkov,  Bakırköy'de kaldığı evde 7 Adam ı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Ünlü mafya liderinin 6 Bulgar bir Türk adamı ile birlikte İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek sorgulandı ve daha sonra da bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

TUTUKLANDI
Bu sabah saatlerinde mahkemeye çıkarılan 8 çerçevesinden hakkında kırmızı bir tane yakalama kararı bulunan Dimitır Jelyazkov tutuklandı. Ünlü mafya liderinin adamı olan 6 Bulgar vatandaşı sınır dışı edilerek Bulgar makamlarına teslim edildi. Türk vatandaşı olan çete üyesi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

son dakika bulgar mafya lideri Dimitır Jelyazkov istanbul gözaltı operasyon son dakika haberi