Son Dakika! Kerkük'te Türkçe Yayın Yapan Büroya Silahlı Saldırı: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Irak Kerkük Kentinde Türkçe yayın yapmakta olan 'Tükmeneli TV' bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin yaralandığı ve can kaybı olmadığı bilgisi verildi.

Alınan son dakika bilgisinde Irak Kerkük Kentinde Türkçe yayın yapmakta olan ‘Tükmeneli TV’ bürosuna silahlı saldırı düzenlendi. Silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin yaralandığı ve can kaybı olmadığı bilgisi verildi.

Kerkük’ten geçen son dakika haberinde, Kerkük’te Türkçe yayın yapmakta olan ‘Türkmeneli Televizyonu’ bürosuna silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi. Televizyonun Altunköprü bürosuna düzenlenen silahlı saldırıyı kim veya kimlerin gerçekleştirdiği henüz bilinmezken saldırıda 1 kişinin yaralandığı ve can kaybının yaşanmadığı aktarıldı.

1 GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI

Irak’ın Kerkük Kentinde meydana gelen silahlı saldırı olayı son dakika bilgisi olarak geçti. Kerkük’te Türkçe yayın yapmakta olan ‘Türkmeneli Televizyonu’nun Altunköprü Bürosuna düzenlenen silahlı saldırı sonucunda büroyu korumakta görevli olan 1 güvenlik görevlisinin açılan ateş sonucunda yaralandığı öğrenilirken binada büyük maddi hasar oluştuğu belirtildi. Yaşanan silahlı saldırının kim veya kimler tarafından düzenlendiği belirlenemezken yetkililer saldırı ile ilgili gerekli incelemenin başlatıldığı açıklamasında bulundu. 

KERKÜK’TE KONTROL SAĞLANMIŞTI

Son olarak Irak’ın Kerkük Kenti Irak Ordusu, Federal Polis ve Haşdi Şabi güçleri tarafından verilen mücadele ile 16 Ekim 2017 tarihinde Peşmerge’nin elinden kurtarılmış ve bölgede kontrol sağlanmıştı. Türkçe yayın yapan Büroya saldırı düzenleyenlerin bulunması için incelemenin sürdüğü belirtildi.

 

Son dakika Irak Kerkük Türkçe yayın yapan büroya saldırı Türkçe yayın yapan büroya kim saldırdı ölü ve yaralı var mı Türkmeneli TV saldırısı