Son Dakika! Karagümrük Çetesine Operasyon!

TAKİP ET

İstanbul polisinin Karagümrük çetesine yönelik olarak başlatılan operasyonda aralarında Cezaevi'nde bulunan çete liderinin oğlu ile kardeşlerinin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü organize suçlarla mücadele ekipleri bu sabah erken saatlerde operasyon başlatarak çete mağduru 5 kişinin savcılığa yaptığı suç duyurusu doğrultusunda çeşitli adreslere baskın düzenledi. Ekipler savcının talimatı ile harekete geçerken yönelik olarak yaptığı Proje Teknik ve fiziki çalışmaların ardından bu sabah Merkez Fatih olmak üzere değişik ilçelerde baskınlar gerçekleştirdi. Yapılan baskınlar sonucunda tehdit silahlı baskın yaralama şantaj gibi haklarında Savcılık tarafından gözaltı kararı verilen 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

ÇETE LİDERİNİN OĞLU VE KARDEŞLERİ DE VAR

Polis tarafından gözaltına alınan şüpheliler arasında Cezaevi'nde bulunan çete lideri Nurettin Ergin kendisi ile aynı adı taşıyan oğlu ile iki kardeşinin de bulunduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler sorguya alındı.

 

son dakika karagümrük çetesi istanbul polisi operasyon son dakika haberi