Son Dakika! Karadeniz'de 4,1 Büyüklüğünde Deprem

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre Karadeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'ın verdiği bilgilere göre Karadeniz'in Kuzeyinde saat 21.17 sularında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege'de art arda olan depremler sonrasında Karadeniz'de yaşanan deprem panik yarattı.

Gelen son dakika bilgisine göre Karadeniz’de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’ın verdiği bilgilere göre Karadeniz’in Kuzeyinde saat 21.17 sularında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege’de art arda olan depremler sonrasında Karadeniz’de yaşanan deprem panik yarattı.

Karadeniz’de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi’nin verdiği bilgilere göre bugün saat 21.17 sularında merkez üssü Karadeniz olan 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre yaşanan depremin denizin 6,99 kilometre derinliğinde yaşandığı belirlendi. 

EGE’DEN SONRA KARADENİZ’DE DEPREM

Ege’de 12 Haziran Pazartesi günü meydana gelen ve merkez üssü İzmir Karaburun olduğu belirlenen 6,2 büyüklüğündeki deprem büyük bir panik yaratmıştı. Yaşanan deprem sonrasında artçı sarsıntılar hala devam ederken bir deprem haberi de Karadeniz’den geldi. Bugün saat 16.25’te yine merkez üssü Karaburun olan 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha yaşanmıştı. Bunun ardından saat 21.17’de Karadeniz’de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bilgisi verildi.

 

son dakika karadeniz deprem 4.1 deprem korkuttu