Son Dakika! Kahramanmaraş'ta Askeri Araç Şarampole Uçtu: Çok Sayıda Asker Yaralı

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde Kahramanmaraş'ta bir askeri aracın yolda ilerlediği sıralarda yolun kayganlığından kaynaklı kaza yaptığı öğrenildi. Bunun ardından bir kaza daha meydana geldi ve kaza yerinde duran bir otomobile kamyonun çarpması sonucunda da yaralananlar olduğu öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde Kahramanmaraş’ta bir askeri aracın yolda ilerlediği sıralarda yolun kayganlığından kaynaklı kaza yaptığı öğrenildi. Bunun ardından bir kaza daha meydana geldi ve kaza yerinde duran bir otomobile kamyonun çarpması sonucunda da yaralananlar olduğu öğrenildi.

Olay, Kahramanmaraş merkeze 50 kilometre uzaklıkta yer alan Tekir Yaylası’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yolda ilerlemekte olan bir askeri aracın yolun kaygan olmasından dolayı kaza yaptığı öğrenildi. Askeri personelin içinde yer aldığı midibüsün şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana gelen kazada askerlerin içinde olduğu aracın şarampole uçtuğu öğrenildi.

YARALI ASKERLER VAR

Yaşanan askeri araç kazası sonucunda şarampole uçan midibüs içinde bulunan 1’i astsubay, 1’i uzman çavuş ve 13 er olmak üzere toplamda 15 askerin yaralandığı öğrenildi. 

KAZA İÇİNDE BİR KAZA DAHA

Askeri aracın kazasının ardından kazayı gören ve olay yerinde duran bir otomobile arkadan gelen kamyonetin çarpması ile 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Art arda yaşanan kaza sonrasında olay yerine gelen ambulansla yaralı askerler ve vatandaşlar bölgedeki hastanelere kaldırıldı. 

 

Kahramanmaraşta askeri araç kazası Askeri araç şarampole uçtu Kaç asker yaralı Maraşta yaşanan kaza Askerlerin sağlık durumu nasıl