Son Dakika! Kadıköy'de Silahlı Saldırı: Kadın Sürücü Vurularak Öldürüldü

TAKİP ET

İstanbul Kadıköy'de aracının içindeki bir kadın kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahla başından vurularak öldürüldü. Silahlı saldırganın olay yerinden kaçtığı belirlendi.

İstanbul Kadıköy’de aracının içindeki bir kadın kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından silahla başından vurularak öldürüldü. Silahlı saldırganın olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Olay, İstanbul Kadıköy semtinde Merdivenköy mevkiinde öğle saatlerinde meydana geldi. Sokaktaki vatandaşların duyduğu silah sesi üzerine silah sesinin duyulduğu bölgeye koşuldu. Vatandaşlar bölgeye geldiğinde aracın içinde direksiyon koltuğunda kanlar içinde kalmış bir kadın olduğunu fark etti.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

Vatandaşların durumu sağlık ve polis ekiplerine haber vermesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelerek kadına müdahale eden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale yetersiz kaldı ve kadın olay yerinde can verdi. Olayı gören bazı vatandaşlar iki el silah sesi duyduklarını ve araç içinde kadının öldürüldüğünü söyleyerek saldırganın olay sonrasında kaçtığını belirtti. polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Son dakika İstanbul Kadıköy Kadın sürücü Silahlı saldırı Vuruldu 1 Ölü