Son Dakika İzmir'de Deprem! 3.4 Şiddetinde Sallandı

TAKİP ET

En son geçtiğimiz ay deprem olan ve büyük bir depremle sarsılan İzmir'den gelen son dakika bilgisine göre İzmir Karaburun ilçesi açıklarında bugün bir deprem daha meydana geldi. Karaburun açıklarında meydana gelen depremin 3.4 büyüklüğünde olduğu öğrenildi.

En son geçtiğimiz ay deprem olan ve büyük bir depremle sarsılan İzmir’den gelen son dakika bilgisine göre İzmir Karaburun ilçesi açıklarında bugün bir deprem daha meydana geldi. Karaburun açıklarında meydana gelen depremin 3.4 büyüklüğünde olduğu öğrenildi.

Gelen son dakika bilgisine göre İzmir Karaburun ilçesi açıklarında 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Meydana gelen depremle ilgili Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından açıklama geldi. Gelen açıklamaya göre, bugün saat 14.18 sularında Karaburun ilçesine bağlı olan Hasseki köyü açıklarında yerin 6.98 kilometre derinliğinden geldiği belirlenen 3.4 şiddetinde deprem yaşandı. Karaburun ilçesinde meydana gelen depremle ilgili Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden gelen açıklamada depremin şiddeti 3.5 olarak duyuruldu.

 

izmir karaburun deprem şiddetli deprem 3.4 büyüklüğünde deprem