Son Dakika! İstanbul'un Göbeğinde Çatışma: 3 Yaralı

TAKİP ET

Son dakika haberi… İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa'da cenazeye gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken, o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Son dakika haberi… İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa’da cenazeye gelen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada, 3 kişinin yaralandığı öğrenilirken, o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

İstanbul Beyoğlu Kasımpaşa’da bu akşam saat 17.00 sularında meydana gelen olayda, Kasımpaşa Büyük Camii’ne getirilen cenazenin ardından iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga çatışmaya dönüştü. 

3 YARALI
Kavga kısa sürede büyüyerek caddeye taştı. İki grup birbirlerine silahlarla ateş açarken, 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ
Yaralılar, kendilerini çevrede bulunan iş yerlerine atarken, vatandaşların da yardımı ile yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede geniş çaplı incelemelerde bulunurken, güvenlik kamerası kayıtları da alındı. 

 

son dakika son dakika haberi istanbul beyoğlu çatışma