Son Dakika! İstanbul'da Polisle Çatışan DHKP-C'li Terörist Öldürüldü

TAKİP ET

Son dakika haberi! İstanbul'da polisin düzenlediği operasyon sırasında çatışmaya giren DHKP/C'li terörist öldürüldü.

Son dakika haberi! İstanbul'da polisin düzenlediği operasyon sırasında çatışmaya giren DHKP/C’li terörist öldürüldü. 

İstanbul'da polis ekiplerinin terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonu sırasında polise Ateş açan ve çatışmaya giren bir terörist ölü olarak ele geçirildi. 

TERÖRİSTİN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DÜZENLENDİ
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Avşa sokakta 9 Mayıs tarihinde E.Y.  isimli şahsın uyuşturucu sattığı gerekçesiyle silahla yaralanması olayının terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Bunun üzerine terörle mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri E.Y'nin yaralanması olayına karıştığı iddia edilen İ.D.T'nin yakalanması için bu sabah saatlerinde Sarıyer'de dört ayrı adrese operasyon düzenledi.

SİLAHLA VURULAN TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ
Operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de katılırken adreslerden birinde eksileri ateş açıldı. Polislerin karşılık vermesi üzerine vurulan İ.D.T. ölü ele geçirildi.  Ayrıca evin içerisinde bulunan H.Y. ve S.Y.  gözaltına alındı.

TERÖR SUÇLARINDAN 5 KAYDININ OLDUĞU BELİRLENDİ
Yapılan İnceleme sonucunda öldürülen terörist İ.D.T'nin, terör örgütü DHKP/C'de sorumlu düzeyde faaliyet yürüttüğü ve terör suçlarından 5 ayrı kaydının olduğu ve hakkında yakalama kararı olduğu belirtildi.

 

son dakika haber istanbul operasyon DHKP/C’li terörist çatışma istanbulda çatışma