Son Dakika! İstanbul'da Etkili Olan Şiddetli Yağış Nedeniyle Vatan Caddesi'nde Araçlar Mahsur Kaldı

TAKİP ET

Son dakika... İstanbul'un bazı bölgelerinde çok şiddetli sağanak yağışlar etkili oluyor. İstanbul'un trafiğini kilit noktalarından biri olan Vatan Caddesi'nde de şiddetli yağış nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

Son dakika... İstanbul'un bazı bölgelerinde çok şiddetli sağanak yağışlar etkili oluyor. İstanbul’un trafiğini kilit noktalarından biri olan Vatan Caddesi'nde de şiddetli yağış nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

İstanbul'a iki gündür devam eden şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış Bugün de etkisini sürdürdü.  Vatan Caddesi'nde şiddetli yağış nedeniyle araçlar mahsur kaldı.

BİRÇOK NOKTADA YOĞUNLUK YAŞANIYOR
İstanbul’da şiddetli yağış nedeniyle Hayat felç oldu trafik adeta durma noktasına geldi.  İstanbul'un merkezi denilebilecek birçok noktasında şiddetli sağanak yağış nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özellikle İstanbul trafiğinin kilit noktalarından biri olan Vatan Caddesi'nde trafik tamamen durdu

ARAÇLAR SULARA GÖMÜLDÜ
Vatan Caddesi Edirnekapı yönünde aşırı yağış nedeniyle biriken sular yüzünden araçlar ilerleyemiyor.  Bazı araçlar su birikintisine girerek mahsur kalırken çekiciler tarafından kurtarılmak için bekliyor. İstanbul’da şiddetli yağış sonrası çekilen görüntüler;

istanbul şiddetli yağış son dakika mahsur son dakika haberi vatan caddesi