Son Dakika! İstanbul'da Büyük Soygun! Kurye Aracını Durdurdular 1 Milyon 200 Bin Lirayı Alıp Kaçtılar

TAKİP ET

İstanbul Bahçelievler'de Kuyumcukent'ten çıkan kurye aracını durduran gaspçılar, araçta bulunan 1 milyon 200 bin lirayı alarak kaçtı. Polis ekiplerinin takibe başladığı araçtan polise ateş açıldı. Gaspçıların aracı Esenyurt'ta bıraktıkları belirlenirken, yakalanmaları için çalışma başlatıldı.

İstanbul Bahçelievler’de  Kuyumcukent'ten çıkan kurye aracını durduran gaspçılar, araçta bulunan 1 milyon 200 bin lirayı alarak kaçtı. Polis ekiplerinin takibe başladığı araçtan polise ateş açıldı. Gaspçıların aracı Esenyurt’ta bıraktıkları belirlenirken, yakalanmaları için çalışma başlatıldı. 

Bu sabah saat 30 sıralarında Bahçelievler Kuyumcukent kavşağında yaşanan olayda, 34 BA 4291 plakalı kurye aracı  Kuyumcukent'ten çıktıktan sonra lüks bir araç tarafından önü kesildi. Gaspçılar, kurye aracındaki iki kişiyi silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi ve araçta bulunan 1 milyon 200 bin lirayı alarak kaçtı. Polis, ihbar üzerine alarma geçerken, gaspçılar lüks araçla çıktıkları D100 karayolunda yol kontrolü yapan polis ekiplerine ateş açtı. Daha sonra bir elektronik marketin önünde aracı bırakan gaspçılar yaya olarak kaçtı. Polis ekipleri gaspçıların bırakıp  kaçtığı araçta ve kurye aracında inceleme yaparken yolu kapattı. Kaçan dört şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

son dakika kuyumcukent bahçelievler soygun