Son Dakika! İstanbul'da Bin Polisle Operasyon, Giriş Çıkışlar Tutuldu!

TAKİP ET

İstanbul'dan alınan son dakika bilgisine göre İstanbul Anadolu Yakası'nda suçluların yakalanması için 'Kurt Kapanı 6' uygulamasının başladığı bilgisi verildi. Gelen bilgilere göre Anadolu Yakası'nda denizden ve karadan giriş çıkışlarda uygulama noktaları oluşturulduğu ve bu uygulama noktasında tam bin polisin görev aldığı bilgisi verildi.

İstanbul’dan alınan son dakika bilgisine göre İstanbul Anadolu Yakası’nda suçluların yakalanması için ‘Kurt Kapanı 6’ uygulamasının başladığı bilgisi verildi. Gelen bilgilere göre Anadolu Yakası’nda denizden ve karadan giriş çıkışlarda uygulama noktaları oluşturulduğu ve bu uygulama noktasında tam bin polisin görev aldığı bilgisi verildi.

Daha öncesinde beş kez düzenlenen ve suçluların yakalanması için uygulanan ‘Kurt Kapanı’ operasyonunun altıncısı bugün başladı. İstanbul Anadolu Yakası’ndaki suçluların yakalanması için başlatılan operasyonda bin polisin görev aldığı belirtildi. Uygulamada, Narkotik, Asayiş, Kaçakçılık, Organize, Mali suçlarla mücadele ve Özel Harekat polisleri olmak üzere tam bin polis görev alıyor. Öte yandan tekne denetimleri içinde Deniz polisi ve havadan polis ekipleri ile destek veren Havacılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin de operasyonda yer aldığı belirtildi.

DENETİMLER SIKI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

‘Kurt Kapanı 6’ operasyonu bugün saat 14.00’da başladı. Anadolu Yakası’nda uygulama noktaları kuran polis ekipleri şüpheli gördükleri kişileri durdurarak arama yapıyor. Şüpheli olarak görülen ve durdurulan kişilerin GBT’leri inceleniyor. Şüphelilerin polis tarafından üst araması yapılıyor ve araçlarının içi inceleniyor. Havadan destek veren polis helikopterleri uygulama noktalarındaki durumu an be an kontrol ederek yaşanan herhangi bir olumsuz durumu hemen kontrol merkezlerine haber veriyor. Başlatılan uygulamanın saat 16.00’ı gösterdiğinde son bulması bekleniyor.

 

son dakika kurt kapanı 6 operasyonu istanbul giriş çıkışlar tutuldu bin polis