Son Dakika! İstanbul'da Beton Mikseri Patladı: 3 İşçi Yaralı

TAKİP ET

İstanbul'dan alınan son dakika bilgisinde Kadıköy Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesi'nde bir beton mikserinin pompasında patlama yaşandığı ve yaşanan patlama sonucunda 3 işçinin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul’dan alınan son dakika bilgisinde Kadıköy Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesi’nde bir beton mikserinin pompasında patlama yaşandığı ve yaşanan patlama sonucunda 3 işçinin yaralandığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul Kadıköy Fenerbahçe’de yer alan bir inşaatta çalışan işçilerin beton dökümü yaptıkları sırada beton mikserinin borusunda patlama yaşandığı öğrenildi.

BORU PATLADI, İŞÇİ İNŞAAT ALANINA DÜŞTÜ

Yaşanan olaydan alınan ilk bilgilerde, beton mikserinin borusunda yaşanan patlama sonucunda 1’i ağır 3 inşaat işçisinin yaralandığı öğrenildi. Beton mikserinin patlayan borusunun ardından işçilerden birinin patlamanın şiddetiyle inşaat alanına düştüğü belirlendi.

YARALILARI İTFAİYE EKİPLERİ ÇIKARTTI

Yaşanan korku dolu anlar sonrasında yaralanan işçilerin olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından şantiyeden çıkarıldıkları ve bölgede bekleyen ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındıkları öğrenildi. Polis ekiplerinin yaşanan olayla ilgili incelemelerinin bölgede devam ettiği belirtildi.

 

Son dakika İstanbul Kadıköy Caddebostan Fenerbahçe İnşaat Beton Mikseri patladı 3 İşçi Yaralı Şantiye