Son Dakika! İstanbul ve İzmir'de Şiddetli Deprem! İstanbul ve İzmir'de Kaç Şiddetinde Deprem Oldu?

TAKİP ET

İstanbul ve İzmir'den gelen son dakika bilgisine göre şiddetli deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen şiddetli depremin büyüklüğünün 6.3 olduğu öğrenildi. Ege ve Marmara Bölgesinde hissedilen büyük deprem İzmir, İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Tekirdağ'da büyük bir şekilde hissedildi. Depremin hissedildiği yerlerde büyük bir panik yaşandı. Gelen bilgilere göre depremin merkez üssü açıkları.

İstanbul ve İzmir’den gelen son dakika bilgisine göre şiddetli deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde meydana gelen şiddetli depremin büyüklüğünün 6.3 olduğu öğrenildi. Ege ve Marmara Bölgesinde hissedilen büyük deprem İzmir, İstanbul, Çanakkale, Bursa ve Tekirdağ’da büyük bir şekilde hissedildi. Depremin hissedildiği yerlerde büyük bir panik yaşandı. Gelen bilgilere göre depremin merkez üssü açıkları.

Gelen son dakika deprem haberine göre 6.3 şiddetinde olan ve hissedilen bölgelerde paniğe yol açan depremin merkez üssü İzmir açıkları. Depremle ilgili gelen ilk bilgilere göre Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilerde depremin merkez üssünün Ege Denizi olduğu ve 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Yaşanan şiddetli sarsıntının İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa’da hissedildiği belirtildi. AFAD’dan gelen bilgiye göre de depremin büyüklüğü 6,2 olarak belirtildi. Gelen bilgilere göre depremin 10 kilometre derinde gerçekleştiği belirtilirken AFAD’dan gelen bilgilere göre depremin merkez üssü Karaburun olduğu belirtildi.

 

son dakika deprem şiddetli deprem istanbul izmir korkutan deprem