Son Dakika! İstanbul Fatih'te DEAŞ Operasyonu: 12 Kişi Gözaltında

TAKİP ET

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde son dakika gelişmesi yaşandı. Dün gece saatlerinde DEAŞ üyesi bir terçrist tarafından Vatan Emniyet Müdürlüğü önünde bıçakla saldırı sonucunda şehit olan polis memuru Sinan Acar'ın şehadet haberinin hemen ardından terörle mücadele ekiplerinin Fatih ve Aksaray'da DEAŞ operasyonu düzenlediği öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde son dakika gelişmesi yaşandı. Dün gece saatlerinde DEAŞ üyesi bir terçrist tarafından Vatan Emniyet Müdürlüğü önünde bıçakla saldırı sonucunda şehit olan polis memuru Sinan Acar’ın şehadet haberinin hemen ardından terörle mücadele ekiplerinin Fatih ve Aksaray’da DEAŞ operasyonu düzenlediği öğrenildi.

POLİS EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ

DEAŞ üyesi teröristin dün gece saatlerinde gözaltında olduğu sıralarda nezarethaneye götürülürken Vatan Emniyet Müdürlüğü önünde bıçakla saldırarak şehit ettiği polis memuru Sinan Acar’ın ardından polis ekipleri alarma geçti. Polis memuru Sinan Acar’ın şehadet haberinin gelmesinden sonra terörle mücadele ve özel harekat polis ekipleri Aksaray ve Fatih’te bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan eş zamanlı operasyondan alınan ilk bilgilere göre 12 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 12 kişinin sağlık kontrolleri için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi. Sağlık kontrolleri tamamlanan 12 şüphelinin sorguları yapılmak üzere Vatan Caddesi üzerinde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildiği bilgisi de paylaşıldı.

 

son dakika haberleri DEAŞ DEAŞ operasyonu terörle mücadele özel harekat fatih aksaray baskın istanbul 12 gözaltı