Son Dakika! İstanbul Beşiktaş'ta İş Adamına Silahlı Saldırı!

TAKİP ET

İstanbul Beşiktaş'ta gece kulübü sahibi iş adamı Ozan Ataer Atıcı'ya silahlı saldırı gerçekleştirildi. Atıcı, otomobiline bindiği sırada saldırıya uğradı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beşiktaş’ta gece kulübü sahibi iş adamı Ozan Ataer Atıcı’ya silahlı saldırı gerçekleştirildi. Atıcı,  otomobiline bindiği sırada saldırıya uğradı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beşiktaş’ta iş adamı olan ve gece kulübü sahibi olan Ozan Ataer Atıcı silahlı saldırıya uğradı. Gelen bilgilere göre, Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi Emirhan Caddesi’nde arkadaşları ile bir kafede görüşen ve daha sonra dışarı çıkan gece kulübü sahibi Ozan Ataer Atıcı otomobiline bineceği sırada kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Atıcı’nın arkadaşları durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine hemen polis ve ambulans sevk edildi. 

POLİS EKİPLERİ ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Olay yerine gelen sağlık görevlileri iş adamı olan Ozan Ataer Atıcı’nın ilk müdahalesini yaptıktan sonra Özel bir hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olayın yaşandığı yerde inceleme yapmaya başladı. İnceleme başlatan polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren ve henüz kimlikleri belirlenemeyen kişi veya kişileri bulmak için arama çalışmaları başlattı.

 

son dakika istanbul iş adamı silahlı saldırı gece kulübü sahibi ozan ataer atıcı yaralandı