Son Dakika! İstanbul Bakırköy Kadın Cezaevi'nde Silah Sesleri, Cezaevinde Görevli Bir Asker Yanlışlıkla Arkadaşını Vurdu

TAKİP ET

Ünlü isimlerin de FETÖ operasyonunun ardından tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan silah sesleri yükseldi. Silah seslerinin ardından cezaevinde alarm durumuna geçerken, görevli bir askerin yanlışlıkla silah arkadaşını vurduğu öğrenildi.

Ünlü isimlerin de FETÖ operasyonunun ardından tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan silah sesleri yükseldi. Silah seslerinin ardından cezaevinde alarm durumuna geçerken, görevli bir askerin yanlışlıkla silah arkadaşını vurduğu öğrenildi. 

Gazeteci Nazlı Ilıcak gibi ünlü isimlerin de tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bu sabah silah sesleri duyuldu. Cezaevinden gelen silah sesleri üzerine alarm durumuna geçilirken, cezaevinde görevli ve ismi açıklanmayan bir askerin başka bir arkadaşını yanlışlıkla vurduğu öğrenildi. Olay yerine çağrılan ambulansla yaralı asker hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

 

İstanbul Bakırköy Kadın Cezaevi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu son dakika silah sesleri son dakika haberi