Son Dakika! İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Bomba Paniği

TAKİP ET

İstanbul İstinye ilçesinde yer alan ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nun yakınlarında bomba paniği yaşandı. Başkonsolosluk yakınında duran ve 'Üzerimde bomba var' diyen bir kişi büyük bir panik yarattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

İstanbul İstinye ilçesinde yer alan ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun yakınlarında bomba paniği yaşandı. Başkonsolosluk yakınında duran ve ‘Üzerimde bomba var’ diyen bir kişi büyük bir panik yarattı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi.

İstanbul İstinye’de yer alan ABD İstanbul Başkonsolosluğu çevresinde oldukça hareketli anlar yaşandı. Başkonsolosluk çevresine gelen ve etrafta bulunan vatandaşlara üzerimde bomba var diyerek büyük korku yaşatan şahıs olay yerine çok sayıda polis ekibinin gelmesine neden oldu. 

Olay, saat 16.15 sularında İstanbul ABD Konsolosluğu çevresinde yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları inceleme sonucunda herhangi bir anormal durum olmadığını ve Başkonsolosluk önünde her şeyin normal olduğunu belirtti. Üzerinde bomba olduğunu iddia ederek vatandaşları tehdit eden şüpheli şahıs ise polisler tarafından etkisiz hale getirilerek güvenlik kulübesine alındı. Daha sonra gözaltına alınan şahısın İran asıllı bir Amerikan Vatandaşı olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve Başkonsolosluğa giriş çıkışların durdurulduğu bilgisi alındı.

 

son dakika istanbul istinye ABD konsolosluğu konsolosluk bomba paniği