Son Dakika! İnşaat İşçilerinden 30 Katlı Binada Toplu İntihar Girişimi

TAKİP ET

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Yenibosna'da 30 katlı bir binanın teras katına çıkan 4 inşaat işçisinin çalıştıkları firmadan paralarını alamadıkları gerekçesiyle intihar girişiminde bulundukları öğrenildi.

Alınan son dakika bilgisinde İstanbul Yenibosna’da 30 katlı bir binanın teras katına çıkan 4 inşaat işçisinin çalıştıkları firmadan paralarını alamadıkları gerekçesiyle intihar girişiminde bulundukları öğrenildi.

İstanbul Yenibosna’da hareketli saatler yaşanıyor. 30 katlı bir binada intihar girişimi için ilk olarak bir gencin bir kız için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti fakat gerçek tamamen farklı çıktı. 

4 İŞÇİDEN TOPLU İNTİHAR GİRİŞİMİ

30 katlı binanın en üst katında yaşanan olayın aslında 4 inşaat işçisinin çalıştıkları inşaat firmasından paralarını alamadıkları için intihar girişiminde bulundukları öğrenildi. İnşaat işçilerinin kendi yaptıkları binanın çatısına çıktıkları öğrenilirken çatıya çıkan işçilerden birinin çatıdan kendini sarkıttığı anlar ise vatandaşlarda büyük panik yarattı.

E-5 TRAFİĞİ FELÇ OLDU

Çatıya çıkan ve intihar girişiminde bulunan 4 işçiyi izleyen vatandaşlar büyük panik yaşarken E-5 trafiğinin de kilitlendiği öğrenildi. vatandaşlar büyük bir korku ve panikle olayı itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.

 

Son dakika İstanbul Yenibosna Toplu İntihar E-5 4 İnşaat işçisi 30 Katlı bina İnşaat Firması Paralarını alamayan işçiler