Son Dakika İngiltere'ye Ait İki Savaş Uçağı Acil Durum Sebebiyle Aniden Havalandı!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre İngiliz televizyonu Sky News'in haberine göre iki İngiliz RAF jetinin acil durum sebebiyle havalandı. İddialara göre İngiliz jetlerinin bir Rus uçağının Birleşik Krallık kıyılarına doğru fazla yakınlaşması nedeni ile acil durum olarak havalandığı belirtiliyor.

Gelen son dakika bilgisine göre İngiliz televizyonu Sky News’in haberine göre iki İngiliz RAF jetinin acil durum sebebiyle havalandı.  İddialara göre İngiliz jetlerinin bir Rus uçağının Birleşik Krallık kıyılarına doğru fazla yakınlaşması nedeni ile acil durum olarak havalandığı belirtiliyor. 

Konuyla ilgili İngiliz Sky News televizyon kanalından verilen bilgiye göre, iki İngiliz RAF jetinin acil durum sebebiyle aniden havalandığı belirtildi. Gelen iddialara göre İngiliz jetlerinin bir Rus uçağını Birleşik Krallığa fazla yakınlaşmış olduğunu fark etmesi sonucu havalandığı belirtildi. 

HENÜZ RESMİ BİR AÇIKLAMA YOK 

Konu ile ilgili İngiliz Savunma Bakanlığından resmi bir açıklama gelmese de İngiliz Daily Mail Gazetesinin yaptığı habere göre İngiliz jetlerinin ani kalkış yapma sebebinin Birleşik Krallığa çok yakınlaşan Rus uçaklarından kaynaklandığı öne sürüldü.

 

ingiliz jetleri aniden havalandı ingiliz savaş uçakları acil durumla aniden havalandı son dakika ingiliz savaş uçakları iki savaş uçağı aniden havalandı