Son Dakika İngiltere'nin Mencester Şehrindeki Patlamayı Düzenleyen Teröristin Kimliği Belirlendi!

TAKİP ET

İngiltere patlaması ile ilgili bir son dakika bilgisi alındı. İngiltere'nin Başbakanı May, tüm dünyada canlı yayınlanan basın toplantısında Mancester şehrini kana bulayan teröristin kimliğinin belirlendiğinin açıklamasında bulundu. May, BBC saldırısı ilede bağlantısı bulunduğu belirlenen bir erkeğin gözaltına alındığını açıkladı.

İngiltere patlaması ile ilgili bir son dakika bilgisi alındı. İngiltere’nin Başbakanı May, tüm dünyada canlı yayınlanan basın toplantısında Mancester şehrini kana bulayan teröristin kimliğinin belirlendiğinin açıklamasında bulundu. May, BBC saldırısı ilede bağlantısı bulunduğu belirlenen bir erkeğin gözaltına alındığını açıkladı.

İngiltere Başbakanı May, dün yaşanan kanlı bomba saldırısı ile ilgili açıklamalarını tüm dünyada yayınlanan basın toplantısında yaptı. Başbakan May, saldırıyı yapan teröristin kimliğinin belirlendiğini de açıkladı. Saldırganın bombayı tek başına patlattığını açıkladığını ve patlayan bombanın konserdeki kalabalığı kaçmak için kapılara yönelirken yakaladığını belirten Başbakan, bombalı saldırı sonrasında ölü sayısının 22’ye yükseldiğini ve hastaneye götürülen yaralı sayısının 59 olduğunu açıkladı.

İngiltere’nin Mancester şehrinde yaşanan patlamanın sesi konser salonunda bulunan bir kız tarafından kaydedildi. Aynı zamanda BBC’nin belirlemelerine göre patlatılan bombada sülfür kullanıldığı düşünülüyor. ABD’li iki yetkili ise Reuters’a konuşarak patlamanın canlı bomba saldırısı olduğunu resmi şekilde açıkladı.

VİCTORİA İSTASYONU KAPATILDI

Gelen bilgilere göre Başkent Londra da bulunan ünlü Victoria istasyonu yakınına bırakılan şüpheli bir paket nedeniyle kapatıldı. Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında şüpheli paketin temiz olduğu belirlendi ve istasyon yeniden açıldı.

Çoğu kişi yaşanan kanlı saldırı ardından çocuklarından haber alamıyor. Aileler çocuklarını ararken sosyal medya aracılığı ile çocuklarına ve arkadaşlarına ulaşmaya çalışıyorlar. Türkiye’de ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanlığının yaptığı açıklama ile kanlı terör saldırısı şiddetle kınandı. 

 

ingiltere mancester bombalı saldırı mancester saldırganının kimliği belirlendi ingiltere mancester arena bombalı saldırı