Son Dakika! İngiltere'nin Manchester Şehrinde Art Arda 2 Patlama!

TAKİP ET

Gelen son dakika bilgisine göre İngiltere'nin Manchester şehrinde art arda 2 patlama meydana geldi. Konser alanında patlama yaşandığı belirtildi. Art arda yaşanan iki patlamanın ardından konser alanı boşaltıldı. Manchester Arena'da bir konser sırasında duyulan patlama sesi sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İşte detaylar.

Gelen son dakika bilgisine göre İngiltere’nin Manchester şehrinde art arda 2 patlama meydana geldi. Konser alanında patlama yaşandığı belirtildi. Art arda yaşanan iki patlamanın ardından konser alanı boşaltıldı. Manchester Arena’da bir konser sırasında duyulan patlama sesi sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İşte detaylar.

Manchester Arena’da 2 bomba patladı. İngiltere’deki konser alanında yaşanan patlama sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildiği belirtildi. 
Olayla ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmazken İngiliz Guardian gazetesinin internet sitesinde yer alan haberlere göre olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. İnternet sitesinde yer alan patlama ile ilgili haberde bir görüntüde paylaşıldı.

İNSANLAR PANİKLE KAÇMAYA ÇALIŞIYOR

İngiliz gazetesinin internet sayfasında paylaşılan videoda konser salonunda bulunan insanların panikle kendisini dışarı atmaya çalıştığı görülüyor. İnternet sitesinde paylaşım yapan Hannah Dane gazeteye yaptığı açıklamada, Manchester arenasında yüksek bir patlama sesinin duyulduğunu ve büyük bir sallantı yaşandığı daha sonrada herkesin çığlık atarak dışarı çıkmaya çalıştığını belirtti.

 

son dakika manchesterda 2 patlama meydana geldi menchesterda patlama 23 mayıs 2017 menchester patlama ingiltere