Son Dakika! İki Köy Arasında Çatışma Çıktı, 3 Ölü 5 Yaralı Var!

TAKİP ET

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı olan Durankaya ve Taşyatağı köylüleri arasında silahlı kavga çıktı. İki köy arasında çıkan çatışmada 3 kişinin öldüğü 5 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı olan Durankaya ve Taşyatağı köylüleri arasında silahlı kavga çıktı. İki köy arasında çıkan çatışmada 3 kişinin öldüğü 5 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Siirt Şirvan ilçesine balı olan Durankaya ve Taşyağıt ilçelerinde köylerin çobanları arasında kavga çıktı. Akşam saatlerinde çıkan ve nedeni henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada köyün güvenlik korucularının da karışmasıyla kavgaya uzun namlulu silahlarda karıştı ve ortalık iyice karıştı.

GÜVENLİK KORUCULARI ARASINDA SİLAHLI KAVGA

Olay, akşam saat 20.30 sularında Siirt’in Şirvan köyünde meydana geldi. Her iki köyün güvenlik korucularının da karıştığı silahlı kavgada amca çocukları oldukları öğrenilen Ahmet, Zeydin ve Fetullah Cengiz olay yerinde hayatını kaybetti. Öte yandan çıkan çatışmada yaralanan 5 diğer kişi de Siirt Devlet Hastanesi ve Kent merkezinde bulunan özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

JANDARMA KÖYÜN GİRİŞ ÇIKIŞLARINI TUTTU

Çıkan silahlı kavga ve yaşanan dehşet ölümler sonrasında haberin ihbar edilmesi üzerine köye jandarma ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine her iki köye giden jandarma ekipleri köyün giriş-çıkışlarını tutarak kontrolü ele aldı. 

 

son dakika siirt şirvan iki köy kavga silahlı kavga