Son Dakika! İki Aile Arasında Kanlı Kavga: Ölü ve Yaralılar Var

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde akraba oldukları öğrenilen iki taraf arasındaki kavga sonucunda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde akraba oldukları öğrenilen iki taraf arasındaki kavga sonucunda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

Olay, Şanlıurfa Viranşehir ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

KAVGADA SİLAHLAR KULLANILDI

Henüz neden meydana geldiği belirlenemeyen kavgayla ilgili alınan bilgilere göre, akraba oldukları öğrenilen iki grup arasında kavga yaşandığı ve kavgada iki tarafında silahlarını kullandığı öğrenildi. Korku dolu anların yaşandığı kavgada, Sait K., İbrahim Halil K., Şeyhmus K. ve Hacı K. ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişinin yaralandığı belirlendi.

YARALILARDAN 3'Ü HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından bölgeye çağırılan ambulanslarla Virannşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sabri K., Ahmet K. ve Şeyhmus K.'nin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Olayda yaralanan diğer kişilerin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bilgisi verildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldığı öğrenilen polis ekiplerinin yaşanan kanlı kavgayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Son dakika Şanlıurfa Viranşehir Kavga Aile